خبرگزاری مهر خبر می دهد که اولین کافه کتاب زنان در تهران آغاز به کار کرد. این خبرگزاری می گوید: «کافی شاپ زنان به مناسبت میلاد حضرت زهرا افتتاح شده است.» و ادامه می دهد: «فضای امن و آرام و اجتماعی و شاد برای نشستهای دختران و همچنین تهیه غذای اسلامی از جمله مزیتهای این کافه است.»
خوب حالا برویم سراغ اینکه در این کافی شاپ چه می کنند و چه ارائه میدهند. در وهله اول اینکه در این مکان زنان و مردان از هم جدا می شوند. و در تابلوی جلوی درب ورودی در عکسها به وضوح دیده می شود که نوشته شده «ورود آقایان ممنوع». این اقدام خود فرهنگ غیر قابل اعتماد بودن مردان را دامن می زند. و اینکه زنان باید فضای خود را داشته باشند تا در امان بمانند، نوعی اقدام دیگر در راستای به گوشه فرستادن زنان و منزوی کردن آنان است.
مورد بعدی اینکه در منوی این کافی شاپ قهوه، کافه گلاسه، سان شاین، کاپوچینو، نسکافه، هات چاکت، ژله، آیس پک و بستنی و چنین خوردنی و نوشیدنی هایی که در بقیه کافی شاپ ها دیده می شود ارائه نمیشود. چون اینها تهاجم فرهنگی محسوب می شوند. منوی این کافه کتاب شامل شربت گلاب، شربت نعناع، شربت آبلیمو، خاگینه، نان و پنیر و سبزی و موارد مشابه است.
خلاصه اینکه در استیصال جا انداختن فرهنگ اسلامی به جایی رسیده اند که دست آویز نان و پنیر و سبزی هم شده اند.
به علاوه اینکه کتابهای موجود در این کافه کتاب که بعضا روی پیشخوان بخش کتابخانه چیده شده اند، حکایت از کتابهای اسلامی و فرهنگ اسلامی دارند.
نکته مهم دیگر اینکه در عکسهای منتشره برای اطلاع رسانی چنین کافی شاپی، همه زنان حجاب کامل اسلامی دارند و عمدتا چادر به سر هستند، که در نگاه اول به هیچ عنوان جامعه ایران را تداعی نمیکند. چون این چنین تصویری در ایران، به هیچ عنوان در دل جامعه دیده نمی شود. به هر حال این هم نوعی سبک تبلیغ حجاب و عفاف بشکل مفتضحانه است.
خوب فکر نمیکنم با این اوصاف، این اقدام نیازی به توضیح و موشکافی بیشتری داشته باشد، جز اینکه این اقدام از نظر نسل جوان و بخصوص زنان جوان ایران، طنزی بیش نیست.
با توجه به سرعت گرفتن نسل جوان در اشاعه فرهنگ ضد دینی، ضد حجاب، ضد آپارتاید جنسی، ضد مردسالاری، ضد سنتی و ضد شرقی حتی، این اقدام تحت حاکمیت حکومت اسلامی نوعی مسخره کردن حکومت به دست خودش است.
مندرج در ژورنال پنجشنبه ۲۱ فروردین ۹۳- ۱۰ آوریل ۲۰۱۴