۱۳۹۴ اردیبهشت ۲۹, سه‌شنبه

برگزارى جلسه محاکمه آتنا فرقدانى


atena farghdani





آقاى محمد مقیمى، وکیل آتنا فرقدانى، در گفتگویى با گزارشگر هرانا، فضاى کلى جلسه دادگاه را “خوب و مثبت” ارزیابى کرد، وکیل خانم فرقدانی درباره جلسه دادگاه گفت: “دادگاه خوب و آرام پیش رفت، من به عنوان وکیل دفاعیاتم را ارائه دادم و خود خانم فرقدانى هم دفاع کرد و باید منتظر رأى دادگاه ماند”
آقاى مقیمى ضمن “خوب و امیدوار” توصیف کردن حال موکل خود، اظهار داشت که دادگاه زمان مشخصى را براى صدور رأى تعیین نکرده ولى على القاعده این زمان مى تواند بین یک هفته تا بیشتر باشد.
اتهامات خانم فرقدانی در دادگاه، تبلیغ علیه نظام، اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت ملی، توهین به رهبری، توهین به رئیس جمهور و توهین به نمایندگان مجلس عنوان شده است.
آتنا فرقدانی، نقاش و فعال مدنی، اول شهریور ماه سال گذشته توسط ماموران امنیتی بازداشت شد،  وی پس از گذشت دو ماه نیم از زمان بازداشت، با تودیع وثیقه ۵۰۰ میلیون تومانی آزاد شد اما پس از مدتیT درپی انتشار کلیپ ویدئویی از وی که در مورد مشکلات خود در مدت بازداشت صحبت کرده بودT به دادگاه انقلاب احضار و قرار وثیقه‌اش به قرار بازداشت تبدیل و روانه زندان شد.
خبرگزارى هرانا

۱۳۹۴ اردیبهشت ۲۱, دوشنبه

خودسوزی یک دانشجوی دختر


روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز با ابراز تاسف از خودسوزی یک دانشجوی دختر این دانشگاه اعلام کرد: براساس آخرین پیگیری ها از بیمارستان این دانشجو همچنان تحت درمان است.
به گزارش ایرنا، روابط عمومی دانشگاه آزاد شیراز در اطلاعیه ای که روز شنبه منتشر کرد، یادآورشده است : این فرد که دانشجوی رشته حسابداری است روز پنجشنبه (17اردیبهشت) پس از خروج از دانشگاه با رفتن به پارکینگ خصوصی که در مجاورت دانشگاه واقع شده، اقدام به خودسوزی کرد.
این اطلاعیه می افزاید: این حریق با تلاش شاهدان عینی خاموش و فرد مصدوم به یکی از بیمارستان های شیراز منتقل شد که همچنان تحت مراقبت و درمان است.
در اطلاعیه روابط عمومی دانشگاه آزاد شیراز آمده است:در صورت صلاحدید، مراجع ذی صلاح یا خانواده دانشجو توضیحات کامل تری به رسانه ها ارائه خواهند کرد.
خودسوزی این دانشجو، بازتاب وسیعی در محافل اجتماعی و دانشگاه های استان فارس داشته است.
پردیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز در غرب این کلانشهر و در محدوده شهر جدید صدرا قرار دارد.

دختری در داراب شیراز این اقا پسر با وعده وعید ازدواج و خیلی دروغ های دیگه این دختر خانم رو میبره خونش و ازش فیلم و عکس میگیره و با انتشار عکسسها دختر مجبور به خودکشی شد و خودش را اتش زد

ملاقات کابینی نرگس محمدی با فرزندانش!


بنابر گزارش منتشر شده در صفحه فیسبوک تقی رحمانی همسر خانم نرگس محمدی، روز یکشنبه نرگس محمدی با بچه ها ملاقات کابینی داشت.
او در بند زنان زندان اوین است.
به نظر می رسد هنوز در مورد علت دستگیری وی که مورد اعتراضش می باشد به او چیری نگفته اند. تلفن بند زنان قطع است. در حالکیه سزاوار است که بتواند با بچه ها در هفته تلفنی صحبت کند. هم چنین حق او است که بتواند با وکیل خود در مورد پرونده اش تماس داشته باشد


۱۳۹۴ اردیبهشت ۱۵, سه‌شنبه

قتل یک دختر نوجوان توسط پدرش در ولایت بادغیس افغانستان


baaad-300x225
مقام‌های محلی در ولایت بادغیس در شمال غرب افغانستان خبر از قتل یک دختر نوجوان به دست پدرش میدهند.
به گزارش خبرگزاری صدای مسیحیان ایران(Vocir) و به نقل از فعالین حقوق بشری افغان،آقای  میرویس میرزکوال، سخن‌گوی ولایت بادغیس می‌گوید که این دختر ۱۴ سال عمر داشته و پدرش او را ظهر  روز گذشته به خاطر  فرار از خانه کشته‌است.
آقای میرزکوال هم‌چنان می‌گوید که این روی‌داد در روستای چاکروتی ولسوالی قادیس ولایت باغیس رخ داده‌است.
به گفتۀ وی دلیل اصلی کشته‌شدن این دختر نوجوان به درستی مشخص نیست، اما به گفته شاهدین  دختر نوجوان  تصمیم داشته با پسر مورد مورد نظرش که پدرش راضی به ازدواج آنها  نبوده، فرار کرده و ازدواج کند.
آقای میرزکوال اضافه میکند که تعدادی از افراد خانواده مقتول طی این جنایت بازداشت شده اند و تحت بازجوی هستند.
این در حالی‌ست که خشونت‌، تجاوز، کشتار و خودسوزی زنان در سال‌های اخیر در افغانستان به گونۀ نگران‌کننده‌یی افزایش یافته‌است.
باید یادآور شد که جمعۀ گذشته یک دختر چهارده سالۀ دیگر در ولسوالی درۀ صوف ولایت سمنگان شب‌هنگام مورد تجاوز گروهی شماری از افراد قرار گرفت
.

دختر کرد از ترس تجاوز مامور اطلاعاتی خودکشی کرد


یک دختر مهماندار هتل در شهرستان مهاباد، در پی حمله‌ی یک مامور اطلاعاتی جهت تجاوز، خود را از طبقه‌ی ۴اُم هتل “تارا” مهاباد به پایین انداخته و جان خود را از دست داد.دوشنبه ۱۴. یک دختر مهماندار هتل تارای مهاباد که از قبل، توسط هتلدار به نام “نادر مولودی پیش‌زمینه‌ی تجاوز به وی از سوی یک مامور اطلاعاتی صورت گرفته بود، در پی حمله‌ی مامور اطلاعاتی و بستن دربها از سوی صاحب هتل (نادر مولودی)، مجبور به پریدن از پنجره‌ی طبقه‌ی چهارم هتل شده و جان خود را از دست داد


کودکان بی گناه، شرکای "جرم" مادران در زندان




وضعیت فاجعه بار زندان زنان شهر ری
اخیرا زندانیان سیاسی را به زندان شهرری (قرچک ورامین) با اهدافی چون تنبیه و غیره تبعید می‌کنند زندانی که حتی زنان باردار و نوزادان نیز در آن با وضعیتی اسفبار نگهداری می‌شوند.
آقای محمد مقیمی وکیل دادگستری و کارشناس ارشد حقوق بشر در بیم از یک فاجعه انسانی خواستار تعطیلی این ندامتگاه برای همیشه شده است. آقای مقیمی طی فراخوانی از همه فعالان حقوق بشر تقاضا کرده نسبت به انعکاس وضیعت نا به سامان زندان زنان شهرری از هر تلاشی فروگذار نکنند.
آقای مقیمی به دو شرط اساسی در مجازات‌ "بزهکار" اشاره میکند؛ یکی اصل قانونی بودن جرایم و مجازات‌ها و دیگری احترام به کرامت انسانی. وضیعیت این زندان مغایر با استنداردهای بین‌المللی و داخلی می‌باشد. بزهکار را نباید زجرکش کرد و در هر صورت او یک انسان است که به دلایلی در حالت خطرناک قرار دارد و در واقع نوعی بیمار است که در کنار مجازات باید مداوا گردیده و حدالامکان به جامعه بازگردانده شود. در هیچ قانونی نیامده که زندانی سیاسی یا دیگر زندانیان باید به زندانی دیگر تبعید شوند و یا در مکانی نگهداری شوند که امکانات بهداشتی و پزشک نداشته باشد، کمیت غذا آنچنان باشد که زندانیان سیر نشوند و باوجود ‌کیفیت بغرنج آن مجبور به خوردن آن باشند، آب خوردن شور باشد، وضیعت استحمام در زندان بطوری باشد که زندانیان از امکان استحمام بطور معمول محروم باشند و یا دامداری را به زندان تبدیل نمایند. هیچکدام از این موارد در قانون به عنوان مجازات تعیین نشده و هیچیک از موارد یاد شده موجب اصلاح یا مداوای بزهکار و بازگرداندن شان به اجتماع نمی شود. شاید اگر برخی متهمان و محکومان سیاسی به این زندان منتقل نمی‌شدند فریاد بی صدای زندانیان شهرری به ما هم نمی‌رسید. این زنان محکوم که برخی از آنان فقط به علت یک لحظه غفلت سالهاست که در بند می‌باشند، آنقدر به وضعیت موجود عادت کرده‌ و مظلوم واقع شده اند که خود من که از موکلانم در آنجا بوده‌اند، تا پیش از تبعید برخی زندانیان امنیتی به این زندان، نسبت به وضعیت آنان بیتوجه بوده ام و از این بابت احساس گناه می‌کنم.
طبق آيين نامه سازمان زندان ها کودکان مي توانند تا سن سه سالگي با مادرانشان در زندان بمانند اما بر اساس گزارش انجمن دفاع از حقوق زندانيان، گاهي اين وضع تا شش سالگي هم طول مي کشد و طي اين سال ها "کودکان زندان" با حداقل امکانات از کم ترين حقوق خود محروم مي شوند. آنها در حالي صبح تا شب را با زنان مجرم مي گذرانند که يکي از مشکلات کنوني زندان هاي ما کنار هم بودن مجرمان از انواع جرايم در يک بند است.